|
|
|
|
LEADER |
01223naa a2200265 i 4500 |
001 |
acta82445 |
005 |
20231127083645.0 |
008 |
231127s2023 hu o 1|| eng d |
020 |
|
|
|a 978-963-306-963-9
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Farkas Cintia Viktória
|
245 |
1 |
0 |
|a Study of the rheological and sensory properties of mayonnaise with different compositions
|h [elektronikus dokumentum] :
|b [abstract] /
|c Farkas Cintia Viktória
|
260 |
|
|
|a University of Szeged
|b Szeged
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 263
|
490 |
0 |
|
|a Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
|v 29
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszervizsgálat - érzékszervi - majonéz - előadáskivonat
|
700 |
0 |
1 |
|a Jójárt Balázs
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Illés Erzsébet
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Pintér Gáborné
|e aut
|
711 |
|
|
|a 29th International Symposium on Analytical and Environmental Problems
|c Szeged
|d 2023. november 13-14.
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/82445/1/proceedings_of_isaep_2023_263.pdf
|z Dokumentum-elérés
|