Study of the rheological and sensory properties of mayonnaise with different compositions [abstract] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Farkas Cintia Viktória
Jójárt Balázs
Illés Erzsébet
Pintér Gáborné
Testületi szerző: 29th International Symposium on Analytical and Environmental Problems
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Szeged 2023
Sorozat:Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems 29
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - érzékszervi - majonéz - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/82445
LEADER 01223naa a2200265 i 4500
001 acta82445
005 20231127083645.0
008 231127s2023 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-963-9 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Farkas Cintia Viktória 
245 1 0 |a Study of the rheological and sensory properties of mayonnaise with different compositions   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [abstract] /  |c  Farkas Cintia Viktória 
260 |a University of Szeged  |b Szeged  |c 2023 
300 |a 263 
490 0 |a Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems  |v 29 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - érzékszervi - majonéz - előadáskivonat 
700 0 1 |a Jójárt Balázs  |e aut 
700 0 1 |a Illés Erzsébet  |e aut 
700 0 1 |a Pintér Gáborné  |e aut 
711 |a 29th International Symposium on Analytical and Environmental Problems  |c Szeged  |d 2023. november 13-14. 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/82445/1/proceedings_of_isaep_2023_263.pdf  |z Dokumentum-elérés