Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal I.
Nach dem zur Schnellbestimmung des Kupfergehaltes in Lebensmitteln ausgearbeiteten Verfahren wird der zu untersuchende Stoff mit Mineralsauren zerstört. Aus dem mit Ammoniumhydroxid neutralisierten Reaktionsgemisch wird der in Gegenwart von Zitronensäure mit dem zugefügten Natriumdiäthyldithiokarbam...
Elmentve itt :
Szerző: | Sándor Zoltánné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1959
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
5 No. 11-12 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszeripari technológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82142 |
Hasonló tételek
-
Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal VIII. kobalt meghatározása /
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1961) -
Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal IX. alumíniumtartalom meghatározása /
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1962) -
Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal II. ólomtartalom meghatározása /
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1960) -
Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal III. vastartalom meghatározása /
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1961) -
Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal IV. cink-tartalom meghatározása /
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1961)