Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal I.

Nach dem zur Schnellbestimmung des Kupfergehaltes in Lebensmitteln ausgearbeiteten Verfahren wird der zu untersuchende Stoff mit Mineralsauren zerstört. Aus dem mit Ammoniumhydroxid neutralisierten Reaktionsgemisch wird der in Gegenwart von Zitronensäure mit dem zugefügten Natriumdiäthyldithiokarbam...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Sándor Zoltánné
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1959
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 5 No. 11-12
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszeripari technológia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/82142

Hasonló tételek