Élelmiszereink összetételének legújabb adatai I.
Elmentve itt :
Szerző: | Lindner Károly |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1959
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
5 No. 11-12 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82140 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXVIII. zöldség- és /
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1966) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai III.
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1960) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXIII. különböző lencsefajták fehérje aminosav összetétele /
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1965) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai VIII. a sütőtök táplálkozási értékéről /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1961) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXI. borsófajtáink táplálkozási értéke /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1965)