Étkezési zsírok reológiai vizsgálata II. konzisztencia vizsgálata különböző hőmérsékleteken /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lásztity Radomir Nedelkovits János |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1964
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
10 No. 7-8 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82114 |
Hasonló tételek
-
Étkezési zsírok reológiai vizsgálata I. bevezetés, elméleti megfontolások, vizsgálati módszerek /
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1963) -
Fehérjealapú habképzőkkel lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata II. a tárolási idő és a zsírtartalom befolyása a reológiai tulajdonságokra /
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1962) -
Fehérjealapú habképzőanyagokkal lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata I.
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1961) -
Élelmiszerek reológiai sajátságai és mérésük alapelvei
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1975) -
Sikérfehérje frakciók mennyiségének és reológiai tulajdonságainak vizsgálata
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1965)