Hazai termesztésű búzák sikérfehérjéinek szulfhidril-csoport tartalma
Zur Bestimmung der Sulfhydrillgruppe des Klebers eignete sich die merkurimetrische amperometrische Titrierung gut. Die Dispergierung von Kleber geschah in einer Carbamidlösung von 8 M, als Grundlösung diente eine 0,05 M Borax, 1 M Kcl Lösung, als Elektrode wurde die Platin und Kalomelelektrode verwe...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lásztity Radomir Nedelkovits János Höfflerné Berg Dóra |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1964
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
10 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Búza |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82109 |
Hasonló tételek
-
Hazai búzák lipoproteinjeinek vizsgálata I. bevezetés, purotionin előállítása magyar búzákból /
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1969) -
Vizsgálatok hazai termesztésű napraforgómagok olajainak foszfatida és fitoszterin tartalmára
Szerző: Korpáczy István
Megjelent: (1959) -
Hazai búzák lipoproteinjeinek vizsgálata II. a purotionin izolálásának metodikai problémái /
Szerző: Békés Ferenc, et al.
Megjelent: (1975) -
Hazai búzák lipoproteinjeinek vizsgálata IV. purotionin frakciók finomabb összetételének vizsgálata /
Szerző: Békés Ferenc, et al.
Megjelent: (1976) -
Hazai búzák lipoproteinjeinek vizsgálata III. a purotionin tisztítása és frakcióinak vizsgálata /
Szerző: Békés Ferenc
Megjelent: (1976)