Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XVII. főzelékek tárolásánál fellépő C-vitaminveszteségről /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szőke Sándorné
Áldor Tibor
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1964
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 10 No. 5-6
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/82105
LEADER 01049nab a2200265 i 4500
001 acta82105
005 20231006113718.0
008 231006s1964 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
041 |a eng 
041 |a ger 
041 |a fre 
041 |a rus 
100 1 |a Szőke Sándorné 
245 1 0 |a Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XVII.   |h [elektronikus dokumentum] :  |b főzelékek tárolásánál fellépő C-vitaminveszteségről /  |c  Szőke Sándorné 
260 |c 1964 
300 |a 113-117 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 10 No. 5-6 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer 
700 0 1 |a Áldor Tibor  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/82105/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_05-06_113-117.pdf  |z Dokumentum-elérés