Keverékzsiradékok minősítési problémái
Die Verfasser prüften die Nachweismöglichkeiten von Mischungen in verschiedenem Verhältnis des Schweinefetts und der Sonnenblumenöle. Auf Grund ihrer Untersuchungen schlagen sie solche rasche und verlässliche Methoden vor, die in qualitativer, wie auch quantitativer Hinsicht in Betriebslaboratorien...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Monori Sándor Szakály József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1964
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
10 No. 3-4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszervizsgálat - minőség |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82102 |
Hasonló tételek
-
"Házi" készítésű száraztészta minősítési problémái
Szerző: Pauli Péterné, et al.
Megjelent: (1971) -
Az élelmiszerek érzékszervi tulajdonságainak minősítési problémái
Szerző: Ravasz László, et al.
Megjelent: (1977) -
Hazai búzák lipoproteinjeinek vizsgálata II. a purotionin izolálásának metodikai problémái /
Szerző: Békés Ferenc, et al.
Megjelent: (1975) -
Különböző szemnagyságú kakaóbabok összes veszteségeinek vizsgálata a nedvességtartalom függvényében
Szerző: Monori Sándor, et al.
Megjelent: (1961) -
A fehérje biológiai értékmeghatározásának problémái
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1974)