Az Európai Húsipari Kutatók IX. Konferenciája
Elmentve itt :
Szerző: | Kieselbach Gyula |
---|---|
Testületi szerző: | Az Európai Húsipari Kutatók Konferenciája (9.) (1963) (Budapest) |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1963
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
9 No. 11-12 |
Kulcsszavak: | Húsipar - kutatás - konferencia - beszámoló |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82083 |
Hasonló tételek
-
Húsipari termékek merkurimetriás kloridmeghatározásáról
Szerző: Bátyai Jenő, et al.
Megjelent: (1970) -
A húsipari termékek minőségalakulása 1972-ben
Szerző: Selmeci György
Megjelent: (1973) -
Húsipari termékek zsírtartalmának meghatározása különböző módszerekkel
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (1976) -
Szójakészítménnyel gyártott húsipari termékek szójatartalmának meghatározása
Szerző: Szabó Edith
Megjelent: (1984) -
20 éves a Húsipari Állatorvosi Ellenőrző Szolgálat
Szerző: Bíró Géza
Megjelent: (1973)