Összehasonlító vizsgálatok különböző cukormeghatározási eljárások értékelésére I.
Die Zuckeranalytische Subkommission der Ungarischen Akademie der Wissenschaften leitete eine Versuchsserie zur Vergleichung der in der Lebensmittelanalyse zuöfterst angewendeten reduktometrischen Zuckerbestimmungsmethoden ein. In den Versuchen an denen 10 Institute teilnahmen, wurde der Zuckergehalt...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Spanyár Pál Nedelkovits János Ravasz László Törley Dezső |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1963
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
9 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82048 |
Hasonló tételek
-
Össszehasonlító vizsgálatok különböző cukormeghatározások értékelésére II.
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1965) -
Egyszerűsített cukormeghatározási eljárások fagylaltvizsgálatoknál
Szerző: Sarudi Imre
Megjelent: (1964) -
Új fotometrikus cukormeghatározási eljárás
Szerző: Holló János, et al.
Megjelent: (1958) -
Néhány többváltozós kemometriai módszer alkalmazása műszeres analitikai vizsgálatok értékelésére
Szerző: Dalmadi István, et al.
Megjelent: (2007) -
Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről I.
Szerző: Törley Dezső, et al.
Megjelent: (1961)