Összehasonlító vizsgálatok különböző cukormeghatározási eljárások értékelésére I.

Die Zuckeranalytische Subkommission der Ungarischen Akademie der Wissenschaften leitete eine Versuchsserie zur Vergleichung der in der Lebensmittelanalyse zuöfterst angewendeten reduktometrischen Zuckerbestimmungsmethoden ein. In den Versuchen an denen 10 Institute teilnahmen, wurde der Zuckergehalt...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Spanyár Pál
Nedelkovits János
Ravasz László
Törley Dezső
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1963
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 9 No. 5-6
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/82048

Hasonló tételek