В. cereus előfordulása élelmiszerekben
Die Verfasser sammelten Angaben über den Gehalt von Lebensmitteln an B. cereus. Sie stellten fest, dass das Bakterium in 6,0-6,4% der von ihnen untersuchten (etwa 27.000 Stück) Lebensmittelproben nachgewiesen werden konnte. Auf Grund ihrer Untersuchungen war die B. cereus-Zahl in der grösseren Hälft...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Nikodemusz István Boján Mária Hoch Róbertné Kiss Melinda Kiss Piroska |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1963
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
9 No. 3-4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia, Bacillus cereus |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82041 |
Hasonló tételek
-
Adatok а Вас. cereus fermentatív tevékenységéről
Szerző: Nikodemusz István, et al.
Megjelent: (1963) -
Aerob spórás baktériumok előfordulása romlandó élelmiszerekben különös tekintettel a Bacillus subtilisra és a Bacillus cereusra
Szerző: Nikodemusz István, et al.
Megjelent: (1966) -
В-vitaminok meghatározása élelmiszerekben mikrobiológiai módszerrel
Szerző: Telegdy-Kováts Magda
Megjelent: (1965) -
A patulin előfordulása és hatástalanítása az élelmiszerekben II.
Szerző: Farkas Józsefné, et al.
Megjelent: (1978) -
A patulin előfordulása és hatástalanítása az élelmiszerekben I.
Szerző: Farkas Józsefné, et al.
Megjelent: (1977)