В. cereus előfordulása élelmiszerekben

Die Verfasser sammelten Angaben über den Gehalt von Lebensmitteln an B. cereus. Sie stellten fest, dass das Bakterium in 6,0-6,4% der von ihnen untersuchten (etwa 27.000 Stück) Lebensmittelproben nachgewiesen werden konnte. Auf Grund ihrer Untersuchungen war die B. cereus-Zahl in der grösseren Hälft...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Nikodemusz István
Boján Mária
Hoch Róbertné
Kiss Melinda
Kiss Piroska
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1963
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 9 No. 3-4
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia, Bacillus cereus
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/82041

Hasonló tételek