Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XIV. adatok káposztafélék táplálkozási megítéléshez /

Die Verfasser prüften die im Landesartenversuch mehrere Jahre lang gezüchteten, zur Verzehrung bestimmten Kohl- (Brassica)sorten. Die Untersuchungen erstreckten sich auf den Feuchtigkeit, RoheiweissRohfett,- Rohfaser-, Aschen-, C- und E-Vitamin und Karotingehalt, wie auch bei dem Kraut auf die einze...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lindner Károly
Jaschik Sándor
Szőke Sándorné
Krámer Mihályné
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1963
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 9 No. 3-4
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Káposztafélék
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/82038

Hasonló tételek