Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XIV. adatok káposztafélék táplálkozási megítéléshez /
Die Verfasser prüften die im Landesartenversuch mehrere Jahre lang gezüchteten, zur Verzehrung bestimmten Kohl- (Brassica)sorten. Die Untersuchungen erstreckten sich auf den Feuchtigkeit, RoheiweissRohfett,- Rohfaser-, Aschen-, C- und E-Vitamin und Karotingehalt, wie auch bei dem Kraut auf die einze...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lindner Károly Jaschik Sándor Szőke Sándorné Krámer Mihályné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1963
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
9 No. 3-4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Káposztafélék |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82038 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai VIII. a sütőtök táplálkozási értékéről /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1961) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XIII. intenzív búzafajták táplálkozási értékének összehasonlító vizsgálata /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1963) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXI. borsófajtáink táplálkozási értéke /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1965) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XI. húskészítményekhez felhasznált egyes vágóhídi termékek táplálkozási értékelése /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1962) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai III.
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1960)