Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XIII. intenzív búzafajták táplálkozási értékének összehasonlító vizsgálata /
Verfasser verglichen 4 ausländische Weizensorten - zwei sowjetische (Besostaja, Skorospelka) und zwei italienische (San Pastore, Autonómia) - mit der ebenfalls intensiven ungarischen Sorte Bánkuti 1201. Unter anderen bestimmten sie die freien Aminosäuren des vollständigen Weizens, die Eiweissfraktio...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lindner Károly Krámer Mihályné Szőke Sándorné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1963
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
9 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Búza |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82030 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XIV. adatok káposztafélék táplálkozási megítéléshez /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1963) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai VIII. a sütőtök táplálkozási értékéről /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1961) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XI. húskészítményekhez felhasznált egyes vágóhídi termékek táplálkozási értékelése /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1962) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXI. borsófajtáink táplálkozási értéke /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1965) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XVIII. a női tej vitamintartalma /
Szerző: Krámer Mihályné, et al.
Megjelent: (1964)