Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XIII. intenzív búzafajták táplálkozási értékének összehasonlító vizsgálata /

Verfasser verglichen 4 ausländische Weizensorten - zwei sowjetische (Besostaja, Skorospelka) und zwei italienische (San Pastore, Autonómia) - mit der ebenfalls intensiven ungarischen Sorte Bánkuti 1201. Unter anderen bestimmten sie die freien Aminosäuren des vollständigen Weizens, die Eiweissfraktio...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lindner Károly
Krámer Mihályné
Szőke Sándorné
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1963
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 9 No. 1-2
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Búza
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/82030

Hasonló tételek