Az élelmiszerszínezékek (festékek) felhasználásával kapcsolatos rendelkezések fejlődése Magyarországon az élelmiszerszínezékek (festékek) vizsgáló módszerei I. /
Verfasser geben eine Übersicht über die historische Entwicklung der ungarischen Verordnungen betreffs der Produktion, des Verkehrs und der Anwendung der Lebensmittelfarbcn (farbstoffe). Sie teilen die neuesten Vorschläge der internationalen Organe und die wichtigeren Vorschriften der Verordnung 3/19...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Sohár Pálné Cieleszky Vilmos |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1962
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
8 No. 9-10 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - élelmiszer-színezékek, Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82008 |
Hasonló tételek
-
Adatok az élelmiszerszínezékek oszcillopolarográfiás vizsgálatához
Szerző: Nagy Ferenc, et al.
Megjelent: (1962) -
Az élelmiszerszinezékek kérdésének mai állása
Szerző: Jaschik Sándor
Megjelent: (1955) -
Mesterséges élelmiszerszínezékek intenzív folyadékkromatográfiás (HPLC) elválasztása
Szerző: Korány Kornél, et al.
Megjelent: (1987) -
Szintetikus élelmiszerszínezékek gyors, szemikvantitatív meghatározása élelmiszerekből
Szerző: Pleskonicsné Szabó Ilona, et al.
Megjelent: (1977) -
Papiroskromatográfiás eljárás mesterséges élelmiszerszínezékek elválasztására és felismerésére
Szerző: Jaschik Sándor
Megjelent: (1956)