Húskészítmények nitrittartalmának meghatározása gyors módszerrel

Zur Bestimmung des Nitritgehaltes von Fleischwaren empfehlen die Verfasser folgende rasche Grenzwertmethode: In Anwesenheit von Nitriten gibt die essigsaure Lösung von Sulfanilsäure und Alpha-Naphtylamin eine rosenrote Färbung. Die Farbintensität hängt vom Nitritgehalt ab. Mit Hilfe einer auf bestim...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Ojtózy Kristófné
Csehi Gabriella
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1962
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 8 No. 5-6
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81991

Hasonló tételek