A Konzervipari Tárcaközi Minősítő Bizottságok munkájáról
Elmentve itt :
Szerző: | Heltai László |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1962
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
8 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Konzervipar - bizottság - beszámoló, Élelmiszeripar - minőségszabályozás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81975 |
Hasonló tételek
-
A Konzervipari Tárcaközi Bizottságok működéséről
Szerző: Heltai László
Megjelent: (1961) -
Minőségmutató-képzés konzervipari termékekre
Megjelent: (1987) -
Konzervipari Kutatóintézet tevékenységének gyakorlati eredményei
Szerző: Szenes Endréné
Megjelent: (1985) -
A konzervipari termékek érzékszervi értékelésének nehézségei és az egységesebb minősítés feltételei
Szerző: Heltai László, et al.
Megjelent: (1962) -
Konzervipari folyamatok rétegkromatográfiás követése II. adatok a "Szegedi halászlé" koleszterintartalmáról /
Szerző: Aczél Attila
Megjelent: (1970)