Hazai borok aminósavtartalmának papírkromatográfiás vizsgálata

Die Verfasser untersuchten den freien Aminosäuregehalt von verschiedenen Orten stammenden verschiedenen Weinsorten, mit papierchromatographischer Methode. Sie stellten in jedem Wein die Anwesenheit von Lysin, Asparaginsäure, Glykokoll, Treonin, Alanin, Prolin, Tyrosin und Leucin fest. Im grössten Te...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lásztity Radomir
Bíró Géza
Nedelkovits János
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1961
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 7 No. 11-12
Kulcsszavak:Papírkromatográfia, Kromatográfia - módszer, Élelmiszervizsgálat - bor, Élelmiszervizsgálat - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81957

Hasonló tételek