Hazai borok aminósavtartalmának papírkromatográfiás vizsgálata
Die Verfasser untersuchten den freien Aminosäuregehalt von verschiedenen Orten stammenden verschiedenen Weinsorten, mit papierchromatographischer Methode. Sie stellten in jedem Wein die Anwesenheit von Lysin, Asparaginsäure, Glykokoll, Treonin, Alanin, Prolin, Tyrosin und Leucin fest. Im grössten Te...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lásztity Radomir Bíró Géza Nedelkovits János |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1961
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
7 No. 11-12 |
Kulcsszavak: | Papírkromatográfia, Kromatográfia - módszer, Élelmiszervizsgálat - bor, Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81957 |
Hasonló tételek
-
Hazai rozslisztek mono- és oligoszaharidjainak papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1959) -
Oldható szénhidrátok pörkölés közbeni változásának papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Nedelkovits János
Megjelent: (1961) -
Gyümölcsök savtartalmának papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Bajnok István
Megjelent: (1958) -
Mesterségesen színezett fűszerpaprikák papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Gál Ilona Emma
Megjelent: (1959) -
A lipidek papírkromatográfiás meghatározása
Szerző: Lukácsné Hágony Piroska
Megjelent: (1966)