Az élelmiszerekbe került mérgező anyagok szétválasztási módszerei

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Kovács József
Gyarmati László
Dávid Gábor
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1961
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 7 No. 11-12
Kulcsszavak:Élelmiszerkémia - mérgező anyagok - módszer, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81953
LEADER 01010nab a2200229 i 4500
001 acta81953
005 20231003121910.0
008 231003s1961 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kovács József 
245 1 3 |a Az élelmiszerekbe került mérgező anyagok szétválasztási módszerei  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kovács József 
260 |a Műszaki Könyvkiadó  |b Budapest  |c 1961 
300 |a 298-304 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 7 No. 11-12 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszerkémia - mérgező anyagok - módszer, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer 
700 0 1 |a Gyarmati László  |e aut 
700 0 1 |a Dávid Gábor  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81953/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_11-12_298-304.pdf  |z Dokumentum-elérés