Piroszénsavdietilészter spektrofotometriás meghatározása
Die Verfasser arbeiteten ein direktes spektrophotometrisch.es analytisches Verfahren zur Bestimmung der Pyrolkohlensäurediäthylesterkonzentration in destilliertem Wasser aus. Sie stelten fest, dass im Absorptions spektrum des Pyrokohlensäurediäthylesters bei 1900 A° eine maximale Absorption auftritt...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Török Gábor Nagy Gyula E. Bálint Klára |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1961
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
7 No. 11-12 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Spektrofotometria |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81951 |
Hasonló tételek
-
Vanillin ultraibolya spektrofotometriás meghatározása
Szerző: Hajdú Károlyné
Megjelent: (1986) -
Takarmánypremixek anorganikus szeléntartalmának spektrofotometriás meghatározása
Szerző: Sarudi Imre, et al.
Megjelent: (1986) -
Fűszerpaprika festéktartalmának meghatározása spektrofotometriás (ASTA) módszerrel
Szerző: Vidéki László, et al.
Megjelent: (1961) -
Sajt fehérjetartalmának spektrofotometriás meghatározása az ultraibolya tartományban
Szerző: Gábor Miklósné
Megjelent: (1978) -
Vanillin és burbonál meghatározása cukorkákban spektrofotometriás módszerrel
Szerző: Ravasz László
Megjelent: (1967)