A kávé minőségalakulása II. pörkölt kávé /
Elmentve itt :
Szerző: | Sebők Lajos |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1961
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
7 No. 9-10 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat, Kávé - minőség |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81947 |
Hasonló tételek
-
A kávé minőségalakulása III. eszpresszó kávé /
Szerző: Sebők Lajos
Megjelent: (1962) -
Pörkölt kávé nedvesség- és olajtartalmának közeli infravörös reflexiós (NIR) spektroszkópia meghatározása INFRAPID 31 készülékkel
Szerző: Kemény Gábor, et al.
Megjelent: (1982) -
Élelmiszerek minőségalakulása 1990-ben
Szerző: Katona László
Megjelent: (1991) -
Az élelmiszerek 1972. évi minőségalakulása
Szerző: Szilágyi József
Megjelent: (1973) -
Új módszerek szemes kávé-kávépótló keverékek és főzetek vizsgálatára
Szerző: Gál Ilona Emma
Megjelent: (1959)