Magyar mézek diasztáz és invertáz tartalmának vizsgálata
Im Laufe ihrer Arbeit führten Verfasser Diastase- und Invertasebestimmungen zwecks Beurteilung der Qualität ungarischer Honige durch. Durch Vergleichung der Werte von Exporthonigen, sowie von — Hitzeeinwirkung garantiert nicht ausgesetzten — ,,Versuchshonigen”, und auf Grund der statistischen Auswer...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Sipos Endre Erőss Klára |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1961
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
7 No. 9-10 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Méz |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81943 |
Hasonló tételek
-
Magyar mézek inhiqin vizsgálata
Szerző: Sipos Endre, et al.
Megjelent: (1960) -
Mézek színének meghatározása
Szerző: Kottász József
Megjelent: (1958) -
Virágporok és mézek aminosav-összetételének vizsgálata
Szerző: Végh Rita, et al.
Megjelent: (2019) -
Mézek és virágporok beltartalmi összetételének és színjellemzőinek vizsgálata
Szerző: Végh Rita, et al.
Megjelent: (2022) -
HPLC módszer alkalmazása mézek cukorösszetételének vizsgálatára
Szerző: Földháziné Ráth Gertrúd
Megjelent: (1995)