Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal VII. a meghatározásokhoz szükséges roncsolás módjai /

Nach den Untersuchungen der Verfasser kann die zur Bestimmung der in Lebensrnitteln vorkommenden sämtlichen wichtigen Metallen erforderliche Zersetzung nur vermittels Salpetersäure + Schwefelsäure + Perchlorsäure mit gutem Erfolg durchgeführt werden. Die Ausführung des Verfahrens hängt von den Eigen...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Spanyár Pál
Kevei Jánosné
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1961
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 7 No. 9-10
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81941

Hasonló tételek