Penészek zsírbontásának vizsgálata
Verfasser studierte die von den Schimmelpilzstämmen Penicillium martensii und Aspergillus oryzae auf Schweine-, Rindfett und gehärtete (hydrogenisierten) pflanzliche Fette, auf Nougat, Schokolade und Kroklanfett ausgeübte Wirkung. E r ,,baute” die Fette in Schimmelnährböden nach Czapek und Sabouraud...
Elmentve itt :
Szerző: | Bíró Géza |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1961
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
7 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81911 |
Hasonló tételek
-
Mikrobák zsírbontásának vizsgálata szilárd táptalajon
Szerző: Bíró Géza, et al.
Megjelent: (1964) -
Hazai borok aminósavtartalmának papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1961) -
A reduktáz-enzimpróba alkalmazása édesvízi halhús és édesipari készítmények mikrobiológiai szennyezettségének vizsgálatára
Szerző: Bíró Géza
Megjelent: (1966) -
Az Escherichia coli meghatározásának problémái az élelmiszer-bakteriológiában
Szerző: Bíró Géza
Megjelent: (1969) -
Cukoroldat hatása penészspórák hőtűrésére
Szerző: Bíró Géza
Megjelent: (1962)