A nagyfrekvenciás titrálás alkalmazási lehetőségei az élelmiszeranalitikában I.
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lásztity Radomir Nedelkovits János |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1960
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
6 No. 4-5 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81889 |
Hasonló tételek
-
Borok sárgavérlúgsó igényének meghatározása potenciometrikus titrálás alapján
Szerző: André László
Megjelent: (1970) -
Gélelektroforézises módszerek az élelmiszeranalitikában
Szerző: Boros Ilona
Megjelent: (1980) -
Nagynyomású folyadékkromatográfia az élelmiszeranalitikában
Szerző: Scheuer Fred
Megjelent: (1989) -
Nagyteljesítményű folyadékkromatográfia alkalmazása az élelmiszeranalitikában
Szerző: Cserháti Tibor
Megjelent: (1990) -
Manometriás módszerek jelentősége az élelmiszeranalitikában
Szerző: Telegdy-Kováts László
Megjelent: (1957)