Műanyag fóliába csomagolt sütőipari termékek tárolása során bekövetkező egyes fizikai és kémiai változások vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Lásztity Radomir
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1960
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 6 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - sütőipar, Élelmiszertárolás - sütőipar, Élelmiszeripari technológia, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81883
LEADER 01099nab a2200253 i 4500
001 acta81883
005 20230928155039.0
008 230928s1960 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
041 |a eng 
041 |a ger 
041 |a fre 
041 |a rus 
100 1 |a Lásztity Radomir 
245 1 0 |a Műanyag fóliába csomagolt sütőipari termékek tárolása során bekövetkező egyes fizikai és kémiai változások vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Lásztity Radomir 
260 |a Műszaki Könyvkiadó  |b Budapest  |c 1960 
300 |a 68-80 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 6 No. 3 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - sütőipar, Élelmiszertárolás - sütőipar, Élelmiszeripari technológia, Élelmiszerkémia - módszer 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81883/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_03_068-080.pdf  |z Dokumentum-elérés