Tésztakészítmények minősítése a szerkezeti keménység mérése alapján és ennek változásai tárolás közben
Elmentve itt :
Szerző: | Karácsonyi László |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1959
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
5 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81837 |
Hasonló tételek
-
Néhány hidegkonyhai készítmény mikrobiológiai minősítése indikátor mikroflórájuk alapján
Szerző: T. Rockenbauer Ágnes, et al.
Megjelent: (1978) -
A pressó-kávék minősítése
Szerző: Lutter Béla, et al.
Megjelent: (1963) -
A keményítő szerkezeti változásai hevítés hatására I. vizsgálatok 120-210 C° közti hevítési intervallumban /
Szerző: Dworschák Ernő
Megjelent: (1967) -
A keményítő szerkezeti változásai hevítés hatására II. a nedvességtartalom szerepe a pirodextrin-képződésben - hevített búzalisztben levő keményítő vizsgálata /
Szerző: Dworschák Ernő
Megjelent: (1967) -
Az élelmiszerek minősége és minősítése
Szerző: Spanyár Pál
Megjelent: (1968)