Metilalkoholtartalom meghatározási módszerek összehasonlítása finomszeszben és szeszesitalokban

Verfasser u n terzo g die m eist gebräuchlichen B estim m ungsm ethoden fü r M ethylalkohol einer (kritischen) P rüfung, undzw ar : 1. D as in der N orm MSZ N r. 1632 vorgeschriebene V erfahren (nach D eniges— F ellenberg). 2. Die M ethode verm ittels Fuchsin schwefeliger S am e nach A nt. W uorinne...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Garami Győző
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1958
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 4 No. 11-12
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81823

Hasonló tételek