Metilalkoholtartalom meghatározási módszerek összehasonlítása finomszeszben és szeszesitalokban
Verfasser u n terzo g die m eist gebräuchlichen B estim m ungsm ethoden fü r M ethylalkohol einer (kritischen) P rüfung, undzw ar : 1. D as in der N orm MSZ N r. 1632 vorgeschriebene V erfahren (nach D eniges— F ellenberg). 2. Die M ethode verm ittels Fuchsin schwefeliger S am e nach A nt. W uorinne...
Elmentve itt :
Szerző: | Garami Győző |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1958
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
4 No. 11-12 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81823 |
Hasonló tételek
-
Széndioxid-tartalom meghatározási módszerek összehasonlítása
Szerző: Exterde Sándor
Megjelent: (1972) -
Cisztein-meghatározási módszerek tanulmányozása
Szerző: Simonné Sarkadi Lívia, et al.
Megjelent: (1985) -
Pálinkák réztartalom meghatározási módszereinek összehasonlítása
Szerző: Beke Éva, et al.
Megjelent: (1980) -
Előrelépések a gluténkimutatási és mennyiségi meghatározási módszerek fejlesztésében
Szerző: Takács Krisztina, et al.
Megjelent: (2018) -
Baktérium-spóraszám meghatározási eljárások
Szerző: Farkas József
Megjelent: (1971)