Gyümölcsök savtartalmának papírkromatográfiás vizsgálata
Verfasser stellt au f G rund seiner U ntersuchungen Folgendes fest : 1. Die W idersprüche einzelner literarischer A ngaben hinsichtlich des Säuregehaltes von O bst sind au f O bstart, Spezies, R eifegrad, A nbaubedingungen (O rt, K lim a, Boden usw.) w ährend des W achstum s, au f die P rü fungsm...
Elmentve itt :
Szerző: | Bajnok István |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1958
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
4 No. 9-10 |
Kulcsszavak: | Papírkromatográfia, Kromatográfia - módszer, Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81811 |
Hasonló tételek
-
A gyümölcsök és gyümölcssűrítés aromáinak vizsgálata
Szerző: Bajnok István
Megjelent: (1961) -
Kávészerek savtartalmának meghatározása kemilumineszcenciás indikátor jelenlétében
Szerző: Nedelkovits János
Megjelent: (1959) -
Keménycukorkák savtartalmának meghatározása konduktometriás végpont jelzés mellett
Szerző: Kocsis Györgyné, et al.
Megjelent: (1974) -
Hazai borok aminósavtartalmának papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1961) -
Mesterségesen színezett fűszerpaprikák papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Gál Ilona Emma
Megjelent: (1959)