Étkezési zsiradékok analitikája szemelvények az étkezési zsiradékok analitikája köréből /
Elmentve itt :
Szerző: | Jáky Miklós |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1958
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
4 No. 9-10 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81807 |
Hasonló tételek
-
Szemelvények a zsiradékok papírkromatografiai vizsgálatai köréből
Szerző: Jáky Miklós
Megjelent: (1958) -
Szemelvények a zsiradékok papírkromatografiai vizsgálatai köréből
Szerző: Jáky Miklós
Megjelent: (1958) -
Cukrok analitikája
Szerző: Ravasz László
Megjelent: (1959) -
A foszfolipidek analitikája
Szerző: Blaskovits Aladár
Megjelent: (1976) -
Zsiradékok papírkromatográfiás elemzéséhez szükséges tiszta zsírsavak előállítása
Szerző: Grynberg Halina, et al.
Megjelent: (1961)