Az élelmiszerek minőségellenőrzését támogató szabványosító munka

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Torbágyi-Novák László
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1958
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 4 No. 7-8
Kulcsszavak:Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszeripar - szabványok
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81802
LEADER 00924nab a2200205 i 4500
001 acta81802
005 20230927123439.0
008 230927s1958 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 2 |a Torbágyi-Novák László 
245 1 3 |a Az élelmiszerek minőségellenőrzését támogató szabványosító munka  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Torbágyi-Novák László 
260 |a Műszaki Könyvkiadó  |b Budapest  |c 1958 
300 |a 200-203 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 4 No. 7-8 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszeripar - szabványok 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81802/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_07-08_200-203.pdf  |z Dokumentum-elérés