Vanillin és bourbonal megkülönböztetése papiros kromatográfiás módszerrel

Zum Nachweis von Vanillin und B ourbonal nebeneinander (in V anillinzucker un d anderen lebensm ittelindustriellen P rodukten) ist die p ap ierchrom atographische M ethode vo rteilh aft anw endbar. Die Flecke des alkoholischen E x tra k te s der zu prüfenden S ubstanzen au f F ilterpapier W h atm an...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Ravasz László
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1958
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 4 No. 7-8
Kulcsszavak:Papírkromatográfia, Kromatográfia - módszer, Élelmiszervizsgálat - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81798

Hasonló tételek