|
|
|
|
LEADER |
00966nab a2200229 i 4500 |
001 |
acta81795 |
005 |
20230927102432.0 |
008 |
230927s1958 hu o 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
041 |
|
|
|a ger
|
041 |
|
|
|a rus
|
100 |
1 |
|
|a Kis Zoltán
|
245 |
1 |
2 |
|a A kénessav és aszkorbinsav hatása a mustban és borban, borok redoxstabilitásának vizsgálata
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Kis Zoltán
|
260 |
|
|
|a Műszaki Könyvkiadó
|b Budapest
|c 1958
|
300 |
|
|
|a 170-177
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 4 No. 6
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81795/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_06_170-177.pdf
|z Dokumentum-elérés
|