A kénessav és aszkorbinsav hatása a mustban és borban, borok redoxstabilitásának vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kis Zoltán
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1958
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 4 No. 6
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81795
LEADER 00966nab a2200229 i 4500
001 acta81795
005 20230927102432.0
008 230927s1958 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
041 |a ger 
041 |a rus 
100 1 |a Kis Zoltán 
245 1 2 |a A kénessav és aszkorbinsav hatása a mustban és borban, borok redoxstabilitásának vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kis Zoltán 
260 |a Műszaki Könyvkiadó  |b Budapest  |c 1958 
300 |a 170-177 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 4 No. 6 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81795/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_06_170-177.pdf  |z Dokumentum-elérés