Keményítőtartalom meghatározás hamisított paprikában
Elmentve itt :
Szerző: | Varga István |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1957
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
3 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81760 |
Hasonló tételek
-
Gáz-folyadékkromatográfiás vanillintartalom meghatározás
Szerző: Répási Gábor, et al.
Megjelent: (1976) -
Azulén meghatározás kozmetikai készítményekben
Szerző: Lóránt Béla, et al.
Megjelent: (1965) -
Foszfatázaktivitás meghatározás nemzetközi körtesztjének értékelése
Szerző: Zsarnóczay Gabriella
Megjelent: (1997) -
Biológiailag aktív kapszicidin kimutatása és meghatározása paprikában agardiffúziós módszerrel
Szerző: Gál Ilona Emma
Megjelent: (1968) -
Nedvesség-(szárazanyag) tartalom meghatározás infravörös sugárzókkal
Szerző: Kottász József
Megjelent: (1955)