Aminosav papiroskromatogrammok mennyiségi értékelése polarográffal I-IV.
Elmentve itt :
Szerző: | Lindner Károly |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1957
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
3 No. 3-4 |
Kulcsszavak: | Papírkromatográfia, Kromatográfia - módszer, Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81747 |
Hasonló tételek
-
Az aminosav-analízis hibaforrásainak vizsgálata I. az analízisfolyamat hibái /
Szerző: Zsigmond Attila, et al.
Megjelent: (1982) -
A banán gyümölcs cukortartalmának, víz állapotának és szabad aminósav tartalmának változása az érés során
Szerző: Kádas Lajos, et al.
Megjelent: (1979) -
Fehérje fogyasztásunk és annak táplálkozási értékelése
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1979) -
Élelmiszerek és takarmányok D-aminosav tartalma I. az aminosav enantiomerek szétválasztása és meghatározása az 1-/9-fluorenil/etil-kloroformáttal történő származékképzés után fordított fázisú folyadékkromatográfiával /
Szerző: Csapó János, et al.
Megjelent: (1993) -
L-aszkorbinsav mennyiségi meghatározása berlinikék színreakció alapján, fotometriás kiértékeléssel I.
Szerző: Vámos Károlyné, et al.
Megjelent: (1973)