Zsírok propilgalláttartalma mint jelzőanyag és az alkilgallátok néhány egyszerű kimutatási eljárása zsírokban és olajokban

Der Nachweis von zu Fetten und ölen zugefügten Alkylgallaten erfolgt am einfachsten und dabei mit genügender Empfindlichkeit vermittels konzentriertem Ammoniaks. Die auftretende rosenrote Färbung tritt noch empfindlicher zutage, wenn das Ammoniak womöglich von dem Fett oder Öl getrennt wird undzwar...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kieselbach Gyula
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1957
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 3 No. 1-2
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81738

Hasonló tételek