Adatok az ipari keményítőszörpök és cukrok összetételéről, különös tekintettel a dextrin-maltoz-glükoz arányra II.

Aus den Ergebnissen ausführlicher Phasenprüfungen der Stärkesyrupfabrikation, insbesondere der Analyse von chromatographischen Untersuchungen geht hervor, dass die erfolgreiche grossindustrielle Technologie der Stärkesyrupe vor allem durch entsprechende Änderung der Säurekonzentration und des Konver...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lutter Béla
Szentjóbi Ottó
Bartha Lászlóné
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1957
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 3 No. 1-2
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81730

Hasonló tételek