Adatok az ipari keményítőszörpök és cukrok összetételéről, különös tekintettel a dextrin-maltoz-glükoz arányra II.
Aus den Ergebnissen ausführlicher Phasenprüfungen der Stärkesyrupfabrikation, insbesondere der Analyse von chromatographischen Untersuchungen geht hervor, dass die erfolgreiche grossindustrielle Technologie der Stärkesyrupe vor allem durch entsprechende Änderung der Säurekonzentration und des Konver...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lutter Béla Szentjóbi Ottó Bartha Lászlóné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1957
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
3 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81730 |
Hasonló tételek
-
Adatok az ipari keményítőszörpök és cukrok összetételéről, különös tekintettel a dextrin-maltóz-glükoz arányra I.
Szerző: Lutter Béla, et al.
Megjelent: (1956) -
Cukrok analitikája
Szerző: Ravasz László
Megjelent: (1959) -
Excel függvények fejlesztése arányra vonatkozó próbához
Szerző: Fabulya Zoltán, et al.
Megjelent: (2023) -
Redukáló cukrok, szerves savak és színezékek tanulmányozása egyes ribiszkefajtáknál
Szerző: Dankanits Erzsébet
Megjelent: (1976) -
Metionin és glukóz közötti Maillard-reakció vizsgálata
Szerző: Dworschák Ernő, et al.
Megjelent: (1974)