|
|
|
|
LEADER |
00935nab a2200205 i 4500 |
001 |
acta81729 |
005 |
20230925155117.0 |
008 |
230925s1957 hu o 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
2 |
|
|a Telegdy-Kováts László
|
245 |
1 |
2 |
|a A pH-érték meghatározása és gyakorlati jelentősége az élelmiszeriparban
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Telegdy-Kováts László
|
260 |
|
|
|a Műszaki Könyvkiadó
|b Budapest
|c 1957
|
300 |
|
|
|a 3-18
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 3 No. 1-2
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81729/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1957_01-02_003-018.pdf
|z Dokumentum-elérés
|