A pH-érték meghatározása és gyakorlati jelentősége az élelmiszeriparban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Telegdy-Kováts László
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1957
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 3 No. 1-2
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81729
LEADER 00935nab a2200205 i 4500
001 acta81729
005 20230925155117.0
008 230925s1957 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 2 |a Telegdy-Kováts László 
245 1 2 |a A pH-érték meghatározása és gyakorlati jelentősége az élelmiszeriparban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Telegdy-Kováts László 
260 |a Műszaki Könyvkiadó  |b Budapest  |c 1957 
300 |a 3-18 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 3 No. 1-2 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81729/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1957_01-02_003-018.pdf  |z Dokumentum-elérés