Az élelmiszerek mikrobiológiai tisztaságának jelentőségéről
Elmentve itt :
Szerző: | Báthory Pál |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1956
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
2 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia, Élelmiszer-higiénia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81682 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerek egészségügyi mikrobiológiai ellenőrzésének fejlődése és feladatai
Szerző: Báthory Pál, et al.
Megjelent: (1958) -
Élelmiszerek minősítésére alkalmazható mikrobiológiai módszerek
Szerző: Vajda Ödön
Megjelent: (1962) -
Állati eredetű élelmiszerek mikrobiológiai biztonsága Magyarországon
Szerző: Sréterné Lancz Zsuzsa, et al.
Megjelent: (2008) -
Élelmiszerek B12-vitamintartalmának meghatározása mikrobiológiai módszerrel I.
Szerző: Hegedűs Mihály
Megjelent: (1972) -
Élelmiszerek B12-vitamintartalmának meghatározása mikrobiológiai módszerrel II. élelmiszereink B12-vitamintartalmának vizsgálata /
Szerző: Hegedűs Mihály
Megjelent: (1972)