Az arzénszennyeződés lehetősége füstgázos szárítás esetén adatok hazai szeneink arzéntartalmára /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Cieleszky Vilmos Lindner Károly |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1956
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
2 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Arzénmérgezés |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81679 |
Hasonló tételek
-
Hazai dohányok klorofill és aminosav tartalmának változása a szárítás során
Szerző: Rédei Endréné
Megjelent: (1982) -
A kukorica peroxidáz aktivitásának vizsgálata a szárítás folyamatában
Szerző: Temesvári János
Megjelent: (1986) -
Élelmiszereink fontosabb ásványi anyagai, meghatározásuk és biológiai jelentőségük
Szerző: Cieleszky Vilmos
Megjelent: (1955) -
Beszámoló a "Tiszta és Alkalmazott Kémia" XIX. Nemzetközi Kongresszusáról
Szerző: Cieleszky Vilmos
Megjelent: (1963) -
Beszámoló az V. Nemzetközi Peszticid Kongresszus-ról a IUРАС egyes szakcsoportjainak együttműködése a peszticid-maradékok kérdéseiben /
Szerző: Cieleszky Vilmos
Megjelent: (1963)