Új fagylaltvizsgálati módszerek és készülékek IV. rész /
Aromás fagylaltok zamatosítóképességét (zamatintenzitását) egy célszerűen kiválasztott standard-sorozattal határozhatjuk meg. Fagylaltok szárazanyagtartalm ának meghatározására igen alkalma sak az infravörös sugarak. Az infravörös sugárzók használata a vizsgálatoknál nagy időmegtakarítást jelent. Fa...
Elmentve itt :
Szerző: | Kottász József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1955
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
1 No. 3-4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81668 |
Hasonló tételek
-
Fagylaltvizsgálati módszerek V. rész : fagylaltok (fagylaltporok) zsírtartalmának gyors meghatározása /
Szerző: Kottász József
Megjelent: (1956) -
Fagylaltvizsgálati módszerek VI. rész fagylaltok száraz anyagtartalmának meghatározása infravörös besugárzással szűrőpapír és alumínium fólia felhasználásával /
Szerző: Kottász József, et al.
Megjelent: (1958) -
Szeszesital vizsgálati módszerek
Szerző: Kottász József, et al.
Megjelent: (1959) -
A méz összetétele és vizsgálata I. rész
Szerző: Kottász József
Megjelent: (1957) -
Új laboratóriumi eszközök és tökéletesítések Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézetében III. rész Szódabikarbóna, mosószóda, vagy hamuzsírtartalmú anyagok nátriumhidrokarbonát, nátriumkarbonát, illetve káliumkarbonáttarlalmának gyors meghatározása /
Szerző: Kajdacsi Ferenc, et al.
Megjelent: (1956)