Az élelmiszeranalitika új útjai
Szerző kifejti, hogy a z élettan i ism eretek kib ővü lésével az élelm iszerekben m indig több és több anyag kim utatására és m eghatározására van szükség. K ülönösen három fizik ai m ódszer alkalm as e célra: a spektroszk óp ia, a polarográfia és a krom atográfia. Ism erteti e m ódszerek alk alm az...
Elmentve itt :
Szerző: | Jaschik Sándor |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1955
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
1 No. 3-4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81666 |
Hasonló tételek
-
Az élelmiszeranalitika helyzete és fejlődési irányai
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1979) -
MTA Élelmiszeranalitika és Minőség Munkabizottsága hírei 2022 március
Megjelent: (2022) -
Az élelmiszeranalitika hazai helyzete és a nemzetközi fejlődés trendje
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1992) -
Élelmiszeranalitika - múlt, jelen, jövő = Food analysis - past, present, future
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (2010) -
MTA Élelmiszeranalitika és -minőség Munkabizottság hírei 2022 II. negyedévi (április 22.) ülésén elhangzott előadások rövid összefoglalói - Téma: szénhidrátanalitika és - minősítés
Megjelent: (2022)