Új laboratóriumi eszközök és tökéletesítések Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézetében
Der Artikel beschreibteinen Apparat zur Kalibrierung von GerberButyrometern, einen anderen zur Bestimmung des Schaumbildungsverm ögens, Apparate zur Rückgewinnung des Lösungmittels bei der Fettbestimmung, eine geänderte Form , bzw. Verbesserung des Frak tionierungsaufsatzes, wie auch eine verbesser...
Elmentve itt :
Szerző: | Kajdacsi Ferenc |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1955
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
1 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - laboratóriumi technika |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81654 |
Hasonló tételek
-
Új laboratóriumi eszközök és tökéletesítések Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézetében II. rész /
Szerző: Marikovszky Zoltán
Megjelent: (1955) -
Új laboratóriumi eszközök és tökéletesítések Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézetében IV. rész /
Szerző: Moldvai Rezső
Megjelent: (1959) -
Új laboratóriumi eszközök és tökéletesítések Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézetében III. rész Szódabikarbóna, mosószóda, vagy hamuzsírtartalmú anyagok nátriumhidrokarbonát, nátriumkarbonát, illetve káliumkarbonáttarlalmának gyors meghatározása /
Szerző: Kajdacsi Ferenc, et al.
Megjelent: (1956) -
Az élelmiszerek minőségellenőrzésének fejlődése Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézetében
Szerző: Vajda Ödön
Megjelent: (1965) -
Élelmiszerek minősége 1967-ben Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézete vizsgálatai alapján a hatósági minőségellenőrzés új szempontjai /
Szerző: Vajda Ödön
Megjelent: (1968)