Observation on the measurement of the reduction and oxidation potential of processed meat products

Vizsgálataik célja különféle húsipari termékek redoxipotenciáljának mérésere szolgáló módszer kidolgozása volt. Megállapították, hogy erre a célra az rH érték mérése a legalkalmasabb. A mérést különböző elektródkombinációk segítségével (kálóméi, üveg, platina elektródokból álló elektródpárokkal) vég...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Uchmann Waldemar
Gracz Jozef
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1974
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - mérés - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81592

Hasonló tételek