Observation on the measurement of the reduction and oxidation potential of processed meat products
Vizsgálataik célja különféle húsipari termékek redoxipotenciáljának mérésere szolgáló módszer kidolgozása volt. Megállapították, hogy erre a célra az rH érték mérése a legalkalmasabb. A mérést különböző elektródkombinációk segítségével (kálóméi, üveg, platina elektródokból álló elektródpárokkal) vég...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Uchmann Waldemar Gracz Jozef |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1974
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mérés - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81592 |
Hasonló tételek
-
Potential applications of dielectric measurements in biomass utilization processes
Szerző: Beszédes Sándor, et al.
Megjelent: (2022) -
Monitoring the spoilage process of dairy products by dielectric measurement [abstract] /
Szerző: Dobozi Réka, et al.
Megjelent: (2023) -
Comparative analysis of meat products made from different meat raw materials [abstract] /
Szerző: Kulcsár Tamás, et al.
Megjelent: (2023) -
Determination of iron and tin in canned meat
Szerző: Uchman Waldemar, et al.
Megjelent: (1975) -
Adaptation of an enzymatic method for the determination of ethanol in meat products
Szerző: Pyrcz Jan
Megjelent: (1975)