Az üdítőitalok szénsav tartalmának meghatározására szolgáló egyes módszerek kritikai értékelése
Es wurde beim Vergleich von drei verschiedenen Methoden zur Bestimmung des Kohlendioxidgehaltes (u. zw. der manometrischen Methode von Török, der Vakuummethode von Kristóf und der durch die Firma Coca-Cola vorgeschriebenen manometrischen Methode) festgestellt, dass die letztgenannte manometrische Me...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kristóf Árpád Pesti Katalin |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1974
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81579 |
Hasonló tételek
-
Új módszer sörök és üdítőitalok széndioxid tartalmának meghatározására
Szerző: Szabó András, et al.
Megjelent: (1973) -
Keményítő vízfelvételének meghatározására szolgáló módszerek vizsgálata
Szerző: Rajky Antalné, et al.
Megjelent: (1955) -
Kávéitalok tartalmasságának meghatározására szolgáló módszerek tanulmányozása
Szerző: Gál Ilona Emma
Megjelent: (1961) -
Pörköltkávé vizes kivonatának meghatározására szolgáló néhány módszer kritikai összehasonlítása
Szerző: Telegdy-Kováts Magda, et al.
Megjelent: (1966) -
Borok cukortartalmának meghatározására szolgáló módszerek összehasonlító vizsgálata
Szerző: Bakos Antal, et al.
Megjelent: (1978)