A tej kazein- és savófehérjetartalom meghatározási módszereinek összehasonlító vizsgálatai
Die verschiedenen, zur Bestimmung des Casein- und Molkenproteingehaltes der rohen Mischmilch dienenden Untersuchungsmethoden wurden miteinander verglichen, um eine leichtdurchführbare, rasche Untersuchungsmethodik auszuwählen. Die durch die auf die Bindung des Farbstoffes Amidoschwarz — 10 В fussend...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Uzonyi Györgyné Molnár Ferenc |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1974
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81577 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerek összes savtartalom meghatározási módszereinek összehasonlító vizsgálata
Szerző: Szarvas Tibor, et al.
Megjelent: (1977) -
Pálinkák réztartalom meghatározási módszereinek összehasonlítása
Szerző: Beke Éva, et al.
Megjelent: (1980) -
Az oxidált LDL mérési módszereinek összehasonlító vizsgálata
Szerző: Molnár Jeannette, et al.
Megjelent: (1993) -
Baktérium-spóraszám meghatározási eljárások
Szerző: Farkas József
Megjelent: (1971) -
Cisztein-meghatározási módszerek tanulmányozása
Szerző: Simonné Sarkadi Lívia, et al.
Megjelent: (1985)