A tej kazein- és savófehérjetartalom meghatározási módszereinek összehasonlító vizsgálatai

Die verschiedenen, zur Bestimmung des Casein- und Molkenproteingehaltes der rohen Mischmilch dienenden Untersuchungsmethoden wurden miteinander verglichen, um eine leichtdurchführbare, rasche Untersuchungsmethodik auszuwählen. Die durch die auf die Bindung des Farbstoffes Amidoschwarz — 10 В fussend...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Uzonyi Györgyné
Molnár Ferenc
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1974
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81577

Hasonló tételek