Glükóz és fruktóz rétegkromatográfiás meghatározása paradicsomban és paradicsom készítményekben

Die Verfasserinnen arbeiteten eine dünnschichtchromatographische Methode zur quantitativen bestimmung des Glukose- und Fruktosegehaltes von Tomaten und Tomatenprodukten aus. Als Adsorbent wurde ein mit 0,1 M Borsäurelösung imprägniertes Gieselgel-G, als Laufmittel eine Mischung von Äthylacetat-65% I...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szárföldiné Szalma Ilona
Kardos Klára
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1974
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Kromatográfia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81565

Hasonló tételek