Metionin és glukóz közötti Maillard-reakció vizsgálata

Mit derivatographischen Untersuchungen konnten bei der zwischen Methionin und Glykose in der Schmelze stattfindenden Maillard-Reaktion folgende Phasen unterschieden werden: zwischen 140 — 200 °C spielte sich die Reaktion schneller ab, als bei der Karamellbildung; zwischen 240-240 °C werden die Farbs...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Dworschák Ernő
Örsi Ferenc
Telegdy-Kováts Magda
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1974
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81550

Hasonló tételek