A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó kutatások feladatai és az utóbbi évek jelentősebb eredményei Magyarországon
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szilágyi József Spanyár Pál |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1974
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszertudomány - kutatás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81549 |
Hasonló tételek
-
A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó hazai kutatások újabb eredményei
Szerző: Szilágyi József, et al.
Megjelent: (1975) -
A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó hazai kutatások 1974. évi eredményei
Szerző: Szilágyi József, et al.
Megjelent: (1975) -
A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére irányuló hazai kutatások eredményei 1975-76-ban
Szerző: Kismarton Károly, et al.
Megjelent: (1976) -
Gépesíthető és műszeresíthető, gyors, objektív eljárások kidolgozása élelmiszerek (nyersanyagok, félkész- és késztermékek) minősítésére
Szerző: Kismarton Károly
Megjelent: (1978) -
Egyes élelmiszeripari nyersanyagok bórtartalmának meghatározása prompt neutronaktivációval
Szerző: Szabó S. András
Megjelent: (1980)