Módosított eljárás húskészítmények keményítőtartalmának meghatározására
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szabó András Bende Ede |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1973
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81516 |
Hasonló tételek
-
Húskészítmények keményítőtartalmának meghatározására alkalmas módszerek
Szerző: Ojtózy Kristófné
Megjelent: (1966) -
Módosított eljárás А-vitamin mennyiségi meghatározására
Szerző: Géczy György
Megjelent: (1962) -
Új módszer húskészítmények fehérjetartalmának meghatározására
Szerző: Kovácsné Márton Piroska
Megjelent: (1966) -
Módosított eljárás tartósított élelmiszerek homoktartalmának gyors meghatározására
Szerző: Beke György
Megjelent: (1961) -
Húskészítmények kötőszöveti fehérjetartalmának vizsgálata
Szerző: Ojtózy Kristófné
Megjelent: (1970)