Adatok a tejsavas erjesztéssel tartósított zöldparadicsom mikrobiológiai tulajdonságaihoz
Die Verfasser machen auf einen mikrobiologisch bedingten äusserlichen Fehler der durch Milchsäuerefermantation konservierten grünen Tomaten aufmerksam. Im Laufe der Gärung rufen — wahrscheinlich zufolge von Verletzung der Epidermis der Tomaten — die der Fermentationsmikroflora angehörenden Lactobazi...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Téren József Selmeci György Aczél Attila |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1973
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81493 |
Hasonló tételek
-
Tartósított zöldségfélék nitráttartalma
Szerző: Kádas Lajos
Megjelent: (1980) -
Az erjesztéssel tartósított lucerna beltartalmi paramétereinek vizsgálata
Szerző: Kathi Mária
Megjelent: (1992) -
Módosított eljárás tartósított élelmiszerek homoktartalmának gyors meghatározására
Szerző: Beke György
Megjelent: (1961) -
А T-2 Fusarium toxin kimutatása és mennyiségi meghatározása mikrobiológiai eljárással
Szerző: Téren József, et al.
Megjelent: (1974) -
Kémiai és mikrobiológiai vizsgálati adatok a csomagolt baconnal kapcsolatban
Szerző: Finta Géza, et al.
Megjelent: (1982)