Az élelmiszerek 1972. évi minőségalakulása
Der Verfasser bespricht die Qualitätsgestaltung der ungarischen lebensmittelindustriellen Produkte im Jahre 1972. aufgrund von Untersuchungen der behördlichen Institute für Qualitätsüberwachung. Es wird festgestellt, dass die Qualitätsänderung eine Tendenz der Besserung aufweist. The quality of the...
Elmentve itt :
Szerző: | Szilágyi József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1973
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81483 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerek minőségalakulása 1990-ben
Szerző: Katona László
Megjelent: (1991) -
A húsipari termékek minőségalakulása 1972-ben
Szerző: Selmeci György
Megjelent: (1973) -
Élelmiszerek minőségalakulása 1986-ban a hatósági élelmiszerminőség-ellenőrzés megállapításai alapján
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1987) -
Élelmiszerek minőségalakulása 1985-ben a hatósági élelmiszer-minőségellenőrzés megállapításai alapján
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1986) -
Az élelmiszerek 1970. évi minőségalakulásának elemzése
Szerző: Szilágyi József
Megjelent: (1971)